Hvilke øjeblikke deler du med dine kunder?

Den moderne forbruger har ændret spillereglerne. Det er ikke længere nok at sælge gode produkter. Som virksomhed skal I tage ansvar for den relation, som I skal bygge mellem jer og jeres kunder. En relation, der tager udgangspunkt i jeres brands værdier, produkter og services.

Hver dag, hvert øjeblik, er der mulighed for at pleje relationen til jeres kunder med en vedkommende oplevelse. I kan løse et vigtigt problem. I kan gøre deres hverdag nemmere. Eller I kan få dem til at grine eller reflektere. Det skaber en stærk relation til jer – pull over for push – i stedet for at jagte dem på tværs af købte medier.

I dag er det nemlig den proaktive, tilstedeværende virksomhed, der belønnes med loyale, engagerede kunder, mens den reaktive, usynlige virksomhed straffes. Det er såre simpelt, men skiftet fra produkt- til kundefokus er mere end komplekst. Og det kræver en ambitiøs virksomhed, der vil forene salg, marketing, kundeservice og CRM for at skabe den værdibårne relation. Til gengæld vil I opleve, at kundefokus belønner sig – både for jeres brand og for jeres ROMI. Når I flytter ressourcer fra jeres medier til mere vedkommende relationsarbejde, vil I opleve, at kunderne responderer positivt. Men det kræver en langsigtet og tværorganisatorisk indsats, der involverer både dig – og dine kolleger i salg, kundeservice og IT.

Få hvert øjeblik til at betyde noget …
Udfordringen for jer er formentlig at identificere de rette øjeblikke i jeres kunders hverdag og livscyklus – og finde strategiske og kreative metoder til at lande det rette budskab på rette tidspunkt, rettet mod den enkelte kunde. Hos Nordlid har vi indrettet vores tanke- og arbejdsgang efter denne nye virkelighed.