Vil du også have din helt egen Customer Success Manager?

Hos Nordlid handler det om at skabe gode relationer. Det hverken kan eller skal coronakrisen ændre på! Derfor har vi også i denne svære tid et team af Customer Success Managers, der hjælper vores kunder med at få maksimalt udbytte af deres CRM-platforme og marketingindsatser. Tidligere var vores Key Account Managers både kundeansvarlige, plannere og strateger. En svær rolle at udfylde tilfredsstillende, fordi opgaverne kræver væsentligt mere dybde og specialisering i dag.

Derfor udgør Customer Success Manageren (CSM’eren) nu kundeteamets operationelle muskel. Teamet får en ressource, der kender kundens teknologier, data, integrationer, kampagner, etc. Og de kan løbende rapportere om, hvordan kundens platforme og tiltag performer. For at sikre succes og optimal udnyttelse af platforme har CSM’eren i hverdagen direkte kontakt til de kampagneansvarlige hos kunden. Samarbejdet er tæt, fordi hver CSM’er kun arbejder med et par kunder – og i mange tilfælde kender de faktisk mere til dele af kundens forretning, end kunden selv gør.

Din CSM’er kommer i spil, når kampagnen skal struktureres før implementering. Eller i forbindelse med inspirationsmøder, brugertræning m.m. CSM-teamet udarbejder også ’succesplaner’ sammen med kunderne, som er styrende for fokus og prioriteter, der er i udvikling og drift.

Uanset hvor på “digitaliseringsrejsen” din virksomhed er, så kan Nordlids CSM-team støtte, supportere og hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af dine marketingværktøjer. Hos Nordlid har vi et stort antal certificeringer, og vi er strategisk samarbejdspartner med både Oracle og Salesforce.

Skriv til welcome@nordlid.com hvis du vil høre mere om, hvordan du får tilknyttet en CSM’er til din virksomhed.