Hvilke øjeblikke deler du med dine kunder

Hvilke øjeblikke deler du med dine kunder?

Den moderne forbruger har ændret spillereglerne. Det er ikke længere nok at sælge gode produkter. Som virksomhed skal I tage ansvar for den relation, som I skal bygge mellem jer og jeres kunder. En relation, der tager udgangspunkt i jeres brands værdier, produkter og services.

Hver dag, hvert øjeblik, er der mulighed for at pleje relationen til jeres kunder med en vedkommende oplevelse. I kan løse et vigtigt problem. I kan gøre deres hverdag nemmere. Eller I kan få dem til at grine eller reflektere. Det skaber en stærk relation til jer – pull over for push – i stedet for at jagte dem på tværs af købte medier.

I dag er det nemlig den proaktive, tilstedeværende virksomhed, der belønnes med loyale, engagerede kunder, mens den reaktive, usynlige virksomhed straffes. Det er såre simpelt, men skiftet fra produktfokus til kundefokus er mere end komplekst. Og det kræver en ambitiøs virksomhed, der vil forene salg, marketing, kundeservice og CRM for at skabe den værdibårne relation. Til gengæld vil I opleve, at kundefokus belønner sig – både for jeres brand og for jeres ROMI. Når I flytter ressourcer fra jeres medier til mere vedkommende relationsarbejde, vil I opleve, at kunderne responderer positivt. Men det kræver en langsigtet og tværorganisatorisk indsats, der involverer både dig – og dine kolleger i salg, kundeservice og IT.

Få hvert øjeblik til at betyde noget …

Udfordringen for jer er formentlig at identificere de rette øjeblikke i jeres kunders hverdag og livscyklus – og finde strategiske og kreative metoder til at lande det rette budskab på det rette tidspunkt, rettet mod den enkelte kunde. Hos Nordlid har vi indrettet vores tanke- og arbejdsgang efter denne virkelighed. Og vi vil hellere end gerne fortælle dig om det, hvis du har behov for at vide mere.

Vil du vide mere?
Kontakt aha@nordlid.com for et møde og en gennemgang af jeres muligheder indenfor bedre kundeoplevelser.