Hos Nordlid er vi gamification-sortbælter

Vi har masser af succesfulde gamification-cases på lager — for vi ved, hvad det kræver at skabe de gode løsninger. Og vores erfaringer deler vi glædeligt med dig.

Konkurrencen om forbrugernes opmærksomhed har aldrig være større. Men med gamification kan du trænge igennem al støjen og få positioneret din virksomhed, dit produkt og dit brand i både hjerte og hjerne hos dine mest værdifulde målgrupper.

Masser af succesfulde gamification-erfaringer

Her hos Nordlid har vi også erfaret, hvordan der kan skabes nogle solide forretningsmæssige resultater, når gamification integreres strategisk i vores kunders livscyklusprogrammer — for den spilbaserede marketing er simpelthen genial, når opgaven er at skabe et større engagement hos både potentielle og nuværende kunder. Og med over 40 cases i bagagen tør vi efterhånden godt kalde os selv for gamification-specialister — ikke mindst fordi vi kan bakke praleriet op af 47.558 gennemsnitlige registreringer per case.

user plus

1.379.172
Registreringer

hourglass half

57.5 sek.
Gennemsnitlig tid brugt pr. bruger

game pad

40+
Spil udviklet

Den succesfulde gamification DNA

Vores succes bygger på en cocktail af strategisk indsigt, idérigdom, dataforståelse og stor tech-viden. Gamification-platformen, ’LeadFamly’, har stået centralt i de fleste af vores løsninger — fordi den spiller rigtig godt sammen med marketing-cloud-løsninger som fx Salesforce og Agillic. Og det er præcis dette samspil, der gør os i stand til både at levere nogle skarpe gamification-koncepter og dén personalisering, som forventes både inden for BTC og BTB. Udviklingstiden er desuden forkortet med ’LeadFamly’, som betyder at vi hurtigt kan bringe vores strategier og idéer til live. I LeadFamly er brugervenligheden stor — så stor at flere af vores kunder selv sætter deres spil op på platformen.

Ønsker du at vide mere om, hvordan gamification kan gøre din markedsføring endnu mere effektfuld, kan du blive klogere på vores blog: https://blog.nordlid.com/ eller ved at kontakte os direkte på welcome@nordlid.com.