Har du styr på alle dine nye fordele med opdateringerne i Eloqua Release 20D?

Oracles Eloqua er i denne måned kommet med en omfattende release (20D). Der er kommet nogle meget spændende opdateringer, og vi vil gerne fremhæve nogle af dem.

Nu er det også muligt at arkivere både e-mails og forms

Der er, som I nok har lagt mærke til, bl.a. kommet en ny ’look and feel’ på Eloquas UI (både hvad angår Eloquas loginskærm, navigationslinje, burgermenu og MyEloqua home page). Derudover er det nu også muligt at arkivere både e-mails og forms. Det betyder, at gamle e-mails/forms ikke vil fremgå i bl.a. søgninger i Eloqua, og at disse både kan inkluderes og ekskluderes fra Insights-rapporter, men også at disse ikke vil kunne editeres og kopieres.

Der er nu også mulighed for at tracke kontakternes opførsel ud fra de Zoom webinars og/eller møder, som I måske holder i disse coronatider. Via Oracles Zoom App i Eloqua vil kontakternes Zoom-data (join time, leave time og duration) blive tilgængelige direkte på kampagnen.

Højdepunktet er introduktionen af Eloquas Advanced Intelligence Add-on package

Mest spændende af alt er introduktionen af Eloquas Advanced Intelligence Add-on package. Den inkluderer bl.a. optimering af e-mail-sendtider (Send Time Optimizaton, STP), optimering af emnefeltet (Subject Line Optimization, SLO) og en analyse af kontakternes udbrændthed (Contact Fatigue Analysis). Denne add-on er en ren win-win for Eloqua-brugere, da den automatisk vil kunne informere om disse punkter i segmenteringsprocessen, kampagneniveau og ifm. oprettelse af e-mails. Det betyder, at Eloqua-brugere f.eks. ikke længere skal sortere de kontakter fra, som de ”tror” er udbrændte eller sende en mail, når de ”synes er bedst” for kontakterne – det vil Eloquas Advanced Intelligence app sørge for, og det på individuelt niveau!

Har du brug for hjælp til at enable denne add-on, kan Nordlid assistere. Du kan læse mere om Eloqua Release 20D her:

https://videohub.oracle.com/media/Eloqua+20D+Release+Customer+Briefing/1_re1m1tgm


og specifikt om Eloquas Advanded Intelligence-pakke her:

https://videohub.oracle.com/media/CX+Marketing+WebinarA+Advanced+Intelligence+for+B2B+Businesses/1_qesvt80s