Mød en medarbejder – 10 skarpe til Christine Danesø

1. Hvem er du?

Mit navn er Christine – til daglig bliver jeg kaldt for Danesø. Jeg er 32 år og bor i Valby. Jeg er født i Bangkok. Kom til Danmark i 1992 og voksede op i Hareskovby, Værløse. Min personlighed er klassisk krebs. Men om søndagen kan jeg godt lide at lege løve på Nedre C, når vejret er godt.

Jeg er gammel sportsdanser og har reddet i mange år. Er vokset op med hund, hader katte! Er lidt af en bogorm, ser ikke tv og leger i ny og næ amatørkok. Har boet i Wisconsin – og er by default optaget hvert år den første søndag i februar (som nok er den eneste dag, jeg ser tv).

Privat er jeg meget spontan og hader egentlig alt, hvad der hedder planlægning. På min sidste rejse hitchhikede jeg mig igennem Florida og endte i Frankrig. Så min nørdede profil som projektleder dyrkes kun på arbejdet.

Jeg har arbejdet fuldtid siden jeg var 19 og har løbende videreuddannet mig ved siden af. Jeg har også en kæmpe tro på, at alle børn har ret til et godt liv, så jeg bruger en del af min fritid på at prøve at bidrage til dette.

2. Hvad laver du hos Nordlid?

Jeg er en del af PMO-teamet og ansat som projektleder.

3. Hvorfor valgte du at arbejde hos Nordlid?

Efter lidt over 4½ år på kundesiden savnede jeg virkelig at komme tilbage på bureau. Som projektleder kan man i ’teorien’ arbejde i alle typer virksomheder/industrier, hvis man kun har rent fokus på projektledelsesdisciplinen og kun dyrker det at projektlede ved brug af de forskellige projektmetoder. Men hvis man også gerne selv vil bidrage til den (niche) faglige kerne/del af projektet (ud over projektledelse), så skal man vælge et hus, hvor man kan aktivere begge dele.

Tingene har ændret sig meget på bureauerne, siden jeg skiftede sidst, så for mig var det meget vigtigt at finde et bureau, hvis type, profil, kultur og projekter gjorde, at jeg både kunne nørde min projektlederprofil, samtidig med at jeg kunne gøre brug af min +10 års digitale markedsføringserfaring.

Jeg havde jo den fordel, at jeg kender Nordlid og vidste, hvor højt et fagligt niveau der dyrkes, og det er en kæmpe motivationsfaktor for mig at få lov til at arbejde med rare og kompetente mennesker, som kan give den fagligt gas sammen, samtidig med at man har det sjovt sammen – derfor Nordlid!  

4. Hvad er de vigtigste kompetencer, du tager med ind i jobbet?

Serviceminded, stakeholder management, målrettet, networker og ansvarsfuld. 

5. Hvad vil dit ’drømmeprojekt’ være?

Et drømmeprojekt lige nu og her ville nok være at få lov til at tage hele insourcing-rejsen igen med nogle af vores kunder og være deres go-to-rådgiver og sparringspartner og hjælpe dem med implementering af deres MarTech/AdTech, hjælpe dem med at implementere deres processer, og efterfølgende hjælpe dem med datadrevne kundekommunikationsprojekter. Så det ville være en kombi af ét kæmpe Data/Tech/Change Management/Digital Marketing-projekt all-in-one.

6. Hvilke kompetencer skal du arbejde på at udvikle?

Jeg vil meget gerne blive bedre til at lave strategisk kampagneorkestrering på tværs af kanaler og samtidig få en dybere forståelse af tech/kode-sprog. Jeg er en meget utålmodig person, så den ligger altid i baghovedet.

7. Hvad er dit mål for 2021?

Starte på diplomuddannelsen. Tage nogle flere projektledelsescertificeringer.

8. Hvad er din største force?

Mit drive.

9. Hvad laver du, når du ikke er på Bryggen?

Læser bøger, spiller klaver, ridning, hot yoga, koncerter, musicals, museer og udstillinger. Men under coronapandemien går tiden med alle mulige random indendørsaktiviteter såsom male med akvarel, spille PS4 + bruger p.t. meget tid på genoptræning med en træner, efter jeg havde en meget slem rideulykke i sommer. 

10. Hvor mange kilo kan du egentlig løfte?

Ha ha! Lige nu mellem 70-100 kg alt efter om det er squat-løft eller dødløft.