Tak er kun et fattigt ord …

En sætning fra den gamle sang af Poul Bundgaard, som virkelig kommer til sin ret, efter et år der på alle måder har været svært og mærkeligt.

Hos Nordlid har vi, som alle andre, også oplevet et år med ekstreme forandringer, der har påvirket os som bureau. Vi har måtte tilpasse os en ny verden, finde nye måder at arbejde sammen på internt i huset og ikke mindst med vores kunder. Hjemsendelse, tilpasninger, forandringer, nye arbejdsformer og en langt mere uforudsigelig hverdag. Hvordan bygger man en stærk kultur, når vi ikke længere er fysisk sammen? Hvordan får vi leveret stærke kreative koncepter, når vi ikke kan brainstorme sammen? Hvordan får vi afholdt tekniske workshops, når vi ikke kan tegne arkitektur og datamodeller sammen på tavlen?

Men med dedikerede medarbejdere, modige kunder og at omgive sig med folk, der har ambitioner og vilje til at lykkes uanset den turbulente situation, så kommer man bare langt. Og i Nordlid står vi stærkere end før. Vi har etableret samarbejde med mere en 10 nye kunder. Ambitiøse kunder, der har set fordelen ved at arbejde sammen med et bureau, der er blevet eksperter i at bringe data, teknologi og kreativitet sammen.

Så tak er i særdeleshed kun et fattigt ord. Tak til alle vores engagerede Nordlid kollegaer, der har taget udfordringen op og skabt noget helt unikt. Tak til vores bestyrelse, som viste den rette menneskelige tilgang da Corona rasede i foråret, og en kæmpe tak til alle vores eksisterende og nye kunder for at holde fokus, være ambitiøse og tilpasse jer en verden som har presset os alle til et nyt niveau.

2021 kom bare, vi er klar!